Avoinna tänään lauantaina

klo 09:00 – 15:00

Avoinna normaalisti

ma – pe
8.30 – 18
la
9 – 15
su
suljettu

Poikkeukselliset aukioloajat

Lauantai 20.7.
9 – 15

Palvelut

Avainasiakkuus

Avainapteekit lehti jaetaan kotiisi Tervakoskella ja lähialueilla, mikäli olet hyväksynyt mainospostituksen jakelun postilaatikkoon. Lehden voi myös noutaa apteekistamme.

Voit liittyä Avainasiakkaaksi apteekissamme. Keskittämällä ostoksesi meille, kerrytät Avainbonusta jopa 5 %. Avainbonusta oikeuttavaa ostokertymää kartuttavat kaikki reseptivapaat ostokset. Avainbonusta saat kaikista normaalihintaisista tuotteista, jotka eivät ole lääkkeitä. Kaikki ostotietosi tallentuvat oman Avainapteekkisi asiakasrekisteriin, mikä parantaa huomattavasti lääkehoidon turvallisuutta.

Annosjakelu

Apteekistamme on mahdollista saada lääkkeet käyttäen Oma-annospalvelua, jossa lääkkeet jaetaan kerta-annospusseihin kahden viikon jaksoissa.

Annospusseihin pakatut lääkkeet on helpompi muistaa etenkin silloin, kun käytössä on monia eri lääkkeitä. Pusseihin voidaan jaella tabletti- ja kapselimuotoisia lääkkeitä.

Ennen koneellisen annosjakelun aloittamista asiakkaan tulee toimittaa apteekkiin ajantasalla oleva lääkityslista, jonka saa esim. hoitavalta lääkäriltä. Palveluun kuuluu, että apteekki seuraa reseptien uusinnan tarvetta ja uusii reseptit hoitavalta taholta.

Annosjakelun ansiosta myös lääkehävikin määrä vähenee, kun lääkkeet hankitaan vain kahdeksi viikoksi kerrallaan. Näin ollen ei jää käyttämättömiä lääkkeitä, jos lääke ei jostain syystä sovellukaan ja se joudutaan vaihtamaan. Kysy lisää annosjakelupalvelusta ja tee sopimus apteekissamme. Kysy lisää laskutusasiakkuudesta ja annospussien toimittamisesta kotiin.

Tervakosken apteekki puh. 019 766444

Vanhentuneet lääkkeet sekä paristojen palauttaminen

Vanhentuneet tai muuten käyttämättä jääneet lääkkeet luokitellaan ongelmajätteiksi. Niiden hävittäminen vaatii erikoiskäsittelyn, joten ne on syytä palauttaa apteekkiin. Apteekki toimittaa vanhentuneet lääkkeet ongelmajätelaitokselle. Tämä palvelu on maksutonta. Otamme lääkejätettä vastaan apteekin kassalla.

  • Poista potilastietoja sisältävät tarrat. Poista tabletit alkuperäispakkauksistaan. Läpipainopakkauksista ei tarvitse lääkkeitä poistaa. Nestemäiset lääkkeet palautetaan alkuperäispakkauksissaan.
  • Tuo lääkkeet apteekkiin läpinäkyvässä, tiiviissä muovipussissa.
  • Jodia sisältävät lääkkeet palautetaan erillisessä läpinäkyvässä pussiss alkuperäispakkauksissaan. Jodipitoisia valmisteita ovat mm. Jodix ja Betadine-valmisteet.
  • Ruiskut ja neulat palautetaan läpäisemättömässä astiassa esim. tiivis muovinen purkki.
  • Tyhjät insuliiniruiskut voit hävittää kotitalousjätteen mukana
  • Elohopeakuumemittarit pakataan omaan pussiinsa erilleen muista lääkejätteistä. Digitaaliset kuumemittarit palautetaan sähkölaitteiden keräyspisteeseen jäteasemille. Elohopeattomat mittarit voi hävittää sekajätteen mukana.

Apteekkimme tuulikaapissa on laatikko, jonne voi palauttaa käytetyt paristot.

Lääkehaku-palvelu

Olemme mukana Lääkehaku-palvelussa, josta voit tarkistaa lääkkeittesi saatavuuden helposti ja nopeasti sijainnin tai karttahaun mukaan. Voit myös varata tuotteen itsellesi soittamalla apteekkiin. Jos varastossamme ei ole tarvitsemaasi lääkettä, voimme tilata tuotteen sinulle. Tuote tulee apteekkiin 1-2 arkipäivässä.