Kanta-asiakkuus

Keskittämällä ostoksesi meille saat tuntuvia etuja avainasiakastarjousten, alennusten ja ostohyvityksen muodossa. Lisäksi turvaat lääkityksesi onnistumisen ja minimoit mahdolliset riskit.

Ostohyvitys

Avainasiakkaana kaikki reseptivapaat ostoksesi kerryttävät ostohyvitysalennusta.   Saat kertymäsi mukaisen alennuksen suoraan kassalla esittämällä Avainasiakas- tai Kela-kortin.

 

Avainapteekit-lehti

Asiakaslehden ajankohtaiset ja asiantuntevat artikkelit opastavat sinua monissa terveyteen liittyvissä asioissa. Lehdestä löydät myös kuukausittain vaihtuvat avainasiakastarjoukset.

Lisäpalvelut

Avainasiakkaana voit helposti seurata reseptilääkkeittesi vuosittaista omavastuukertymää. Saat myös apteekin tarjoamat maksulliset lisäpalvelut aina edullisempaan hintaan.

Lääketurvallisuuden parantuminen

Tarkistamme käyttämiesi lääkkeiden yhteensopivuuden jokaisen toimituskerran yhteydessä, mikä parantaa merkittävästi lääkehoitosi turvallisuutta. Henkilökuntamme huomioi myös asiakasrekisteriin ilmoittamasi lääkeaineallergiat ja yliherkkyydet.

Sinustako avainasiakas?

Liittymislomakkeen voit täyttää asioidessasi apteekissa. Täyttäminen vie vain hetken ja saat edut heti käyttöösi. Avainasiakkaaksi liittyminen on maksutonta. Liittyessäsi saat Avainasiakkuudestasi kertovan pienen tarran, jonka voit liimata esimerkiksi Kela-korttiin. Lomakkeen voi täyttää myös osoitteessa avainapteekit.fi